Vi är tillbaka men var aldrig riktigt mer borta än vanligt. Avsnittet klockar in på cirkus 45 minuter och innehåller Kristian, William och Cezar.

Direct download: Cocktailpartyeffekten_-_06.mp3
Category:general -- posted at: 9:36am EDT
Comments[3]

  • Som Kristian säger så är lyssnarfrågor något vi har funderat på att kanske ta med. Ett problem är dock att vi, åtminstone vad jag vet, inte har fått in några! Så om ni vill höra ett sådant inslag så är det bästa ni kan göra att skicka in lite frågor till E-mail adressen uppe i vänstra hörnet av sidan. Jag kan inte lova att det kommer ett sådant inslag snart (Börjar jag lova saker skickar Kristian mig att jobba i stålverken) eller att alla eventuella frågor tas upp men får vi inte in något alls så... Ja, då kan vi ju inte göra något ens om vi skulle vilja.

    posted by: Hannes on 2011-07-05 11:59:35

  • Gorbatjov: Planen är att göra avsnitt när vi har tid och lust, som det ser ut nu verkar det vara ungefär en gång i månaden. Nu är det iofs sommar och troligt att vi har lite mer tid, fast vill inte låsa fast oss i en massa deadlines. It's done when it's done, som man brukar säga. :) Lyssnarfrågor... ja, vi har väl funderat på att ta med lyssnarfrågor nån gång, men egentligen är det inte riktigt den typen av podcast. Vi får se helt enkelt. :)

    posted by: Kristian on 2011-07-05 09:55:40

  • Tjena! Grymt skön podcast ni har fixat till. Väldigt polerad och proffsig rent ljudmässigt. Kanske inget annat att vänta sig när två ljudmän sitter bakom spakarna. Och fan vad trevligt att du är tillbaka i etern Kristian, du har varit saknad. Det är inte alltid man får tillfälle att höra en bitter dalmas i lurarna. Lite frågor bara. Har ni planerat att göra detta till en "regelbunden" podcast där ni släpper avsnitten typ varje eller varannan onsdag. Eller kommer de dyka upp lite i itunes eftersom när man prenumererar? En fråga till. Har ni planer på något segment i programmet där ni kommer att ta upp lyssnarfrågor? I vilket fall gör ni en fantastisk podcast. Hoppas ni fortsätter länge och väl!

    posted by: Gorbatjov on 2011-06-29 21:54:24

Adding comments is not available at this time.