Kristian, William och Hannes är tillbaka i 73 minuter.
Moraliska kval tynger oss, några av oss.
Så varför inte brainstorma istället?

Direct download: Cocktailpartyeffekten_-_10.mp3
Category:general -- posted at: 4:59pm EDT
Comments[12]

 • Självklart får du en kommentar på denna lysande ide, mycket roligt att få känna sig så engagerad i en podcast! Jag skulle förslå att du kör liknande "experiment" i framtiden. Återkom om det blir knappert i slutet på månaden så sätter jag in 2 kronor.

  posted by: Thatswhatsapp on 2011-09-08 12:05:37

 • Tack för en fin och underhållande podcast! Konstigt att man inte har hört eller läst om denna tidigare. Jag hörde av en slump via korvcast att denna fanns. Denna går nog om RadioGamer som min favvo-podcast! Tack Kristian och ni andra!

  posted by: Tommy on 2011-08-30 14:02:09

 • Kändes ju win-win, så det är klart det kommer en kommentar.

  posted by: miniRoach on 2011-08-29 21:43:28

 • Betala! :)

  posted by: Oskar Lindgren on 2011-08-29 14:24:30

 • Riktigt bra avsnitt tycker jag allt. Det är kul att lyssna på era diskussioner som är både underhållande och lärorika.

  posted by: MaTachi on 2011-08-28 12:37:10

 • Jag tror, och hoppas, att Kristian överdrev sin situation lite i högsta laget. Om inte, så ber jag om ursäkt, men lycka för flera, är alltid bättre än lycka för en enskild person. Nu när jag fått det sagt måste jag berömma denna podcasten. Först trodde jag inte det var något speciellt att ha, men nu anser jag att denna podcasten förmodligen har de mest intressanta diskussionsämnena i podcast Sverige (delat med Radio Format). Skön lyssning, helt enkelt, speciellt med alla de varierande personerna som deltar i avsnitten!

  posted by: Kletet on 2011-08-25 11:05:37

 • MMKKKAY, fattighuset näst på tur för vår kära Kristian.

  posted by: Mayhemic on 2011-08-24 05:51:28

 • Gorbatjov: Ja, vi är oregelbundna, till skillnad från många andra podcasts. Tycker dock det är skönast så, slipper känna stress och kan prioritera andra saker i livet vid behov. Vi gör ju den här podcasten 100 % på våra egna villkor, annars gör vi den inte alls. Vi spelar in rätt oregelbundet också, antingen för att vi saknar idéer eller ämnen att prata om för tillfället, eller för att människor inte har möjlighet att medverka. Sen är en tanke med Cocktailpartyeffekten (det finns många tankar med CPE) att aldrig fastna i samma spår och köra samma inslag varje avsnitt: vi försöker hela tiden skapa någonting nytt. Dessutom gör vi allt ljud och all musik själva (till skillnad från en stor majoritet av alla andra podcasts idag), vilket också kan bidra till att det tar lite mer tid. Så det finns en del grundtankar med Cocktailpartyeffekten som gör att den tar lite längre tid på sig än många andra podcasts. Men vi får väl se om det blir mer effektiviserat framöver. :)

  posted by: Kristian on 2011-08-22 10:38:15

 • Måste ju dra mitt strå till stacken och leda Kristian ned i fördärvet och fattigdomen. Nej skämt åsido. Lite feedback kan ni väl få. Jag är medveten om att ni inte kommer släppa avsnitten och inget blir bra om det är framtvingat men intervallerna mellan avsnitten tenderar att bli lite väl långa i min mening. Kan tycka att podcasten tappar lite flow i och med det. I vilket fall gör ni ett superjobb med podcasten och som någon före mig har nämnt; det är en unik känsla och stil som ni har fått till. Två tummar upp!

  posted by: Gorbatjov on 2011-08-21 21:02:21

 • Är inte ont/gott ett ganska artificiellt koncept? Finns ondska egentligen? Är det inte bara en mixtur av själviskhet, mental inbalans och reaktioner på en pressad situation? Jag skulle gärna se konflikter mer i stil med de som finns i t.ex. World of Warcraft, där de båda sidorna egentligen är varken onda eller goda, utan helt enkelt bara olika och oförenliga agendor.

  posted by: Micke on 2011-08-19 08:36:22

 • Musikstycket under "Cancerkommantardelen" var fantastiskt! I övrigt kan jag bara säga att jag gillar Cocktailpartyeffekten. Keep it up!

  posted by: Simon on 2011-08-17 14:04:22

 • Jag valde att skriva en kommentar (uppenbarligen). Jag misstänkte att Kristian överdrev sin situation lite, så jag kanske inte hade den tänkta utgångspunkten. Ni har ju inte begärt respons tidigare, men nu får ni lite, på köpet. Ni håller stilen. Det är intressant och oväntat, gillar användandet av Microsoft Sams, eller vad de heter. Ljudeffekter och så bidrar till en bra stämning som är helt unik bland podcasts. Ibland känns det som att ni skulle kunna tjäna på att vara kanske en person till som snackade, för att få mer vinklar och kanske lite mer flyt.

  posted by: Simon B on 2011-08-16 16:55:46

Adding comments is not available at this time.