Hannes, Kristian och William hoppas att spelandet inte varit förgäves, och försöker praktiskt tillämpa det som snappats upp från spel. I slutändan var det kanske kunskap de aldrig mer kommer att behöva använda.

Efter 1 timme och 13 minuter går livet vidare.

Direct download: Cocktailpartyeffekten_-_30.mp3
Category:general -- posted at: 12:18pm EDT
Comments[2]

  • Tja!! Jag har börjat lyssna nu och har lyssnat igenom de tre senaste avsnitten. Så sjukt underbart. Lyssnade på spelradion då det gick så vet inte varför jag inte har lyssnat på det här!! Galet. Kristians röst är ju fantastisk och lika så er andra som jag inte har lärt mig namnen på än... hur som helst, riktigt underhållande. obs: vill höra mer utav eran lek där man ska gissa spel när ni imiterar ljud från olika spel. Sjukt roligt!!!!!

    posted by: Mikael on 2014-04-12 13:29:17

  • Ååååååh, underbart bra. Vet inte varför riktigt jag inte har tagit tag i den här podden. Gammal spelradion lyssnare som jag är och då jag tycker Kristian har en magisk pod röst. Men på två dar har ja hunnit med avsnitt 28 till 30. Ska lyssna vidare och kör vidare. Älskar Kristians random inhopp som att. men, men, men du är ingen ljudtekniker.. Wtf!! Haha!! Min humor! Sedan ser jag gärna mer utav att gissa spelet leken där ni imiterar dåliga ljudeffekter från spel. Sjukt kul!!! aka sssHUNT3Rsss

    posted by: Mikael J. Couchér on 2014-04-10 21:54:00

Adding comments is not available at this time.